top of page

Predstava na obali Dunava - opet!

U subotu 23.02.2019. godine Teatar ''Vihor'' će se ponovo spustiti do obale Dunava u Zemunu. Bilo je i vama i nama lepo, što da ne - opet :)


U mirnom i nesvakidašnjem ambijentu restorana ''New Marinero'' koji se nalazi na granici starog, kaldrmisanog i novog dela Zemunskog keja, postavljamo svoju scenu za izvođenje predstave ''Teško je reći zbogom'' Mira Gavrana i izlazeći iz uobičajenog i podrazumevanog prostora za scensku umetnost, obećavamo neobično veče svim posetiocima restorana koji će biti naša publika.

Ove večeri takođe spojićemo dve vrste užitka, kako kulturnog, tako i gastronomskog, pa će nakon predstave gosti moći da uživaju u specijalitetima iz bogate ponude restorana ''New Marinero'' koju čine različiti ukusi Mediterana kao i specijaliteti domaće, nacionalne kuhinje.



Predstava ''Teško je reći zbogom'' po tekstu Mira Gavrana bavi se muško-ženskim odnosima na način u kome publika sa lakoćom prepoznaje mnoge dileme i probleme sa kojima se, u današnjem vremenu, mnogi suočavaju. U susret pedesetom izvođenju ove predstave, sigurni smo da traganje za odgovorima koliko su odnosi među ljudima danas komplikovani i da li je jednostavno nekome reći zbogom tek tako, u ovoj predstavi nikoga nije ostavilo ravnodušnim.



Glavne uloge tumače Nevena Vukes, Ivan Mihailović i Dragana Dabović, a režiju potpisuje Marija Lipkovski.


Sve dodatne informacije o ovom događaju i rezervacije: 065/ 99 59 111

21 views0 comments
bottom of page