top of page

Osvanula "LUTKA" u Leskovcu!

Početkom marta meseca ove godine, Leskovački kulturni centar počeo je sa najavom sjajne komedije "LUTKA" Mira Gavrana u kojoj će vas 20.marta sa početkom u 19h do suza dovesti glumac Bojan Dimitrijević i glumica Nevena Vukes široj publici poznati po mnogobrojnim televizijskim i filmskim ostvarenjima.


Ovo nije prvi put da putujuće pozorište "Teatar Vihor" posećuje grad Leskovac. Pre samo nešto više od godinu dana leskovačka publika je imala prilike da pogleda najigraniju predstavu ove putujuće družine, predstavu "Teško je reći zbogom" Mira Gavrana koja je obišla preko 40 gradova naše zemlje. Utisci sa tog gostovanja su bili pozitivni, i radost je time veća što će se Teatar Vihor predstaviti sa svojim novim naslovom - predstavom "LUTKA".

Bojan Dimitijević i Nevena Vukes u predstavi "LUTKA" Mira Gavrana

Da li je "android žena" dobra zamena za žene, pitanje je koje se postavlja u ovoj komediji. Stela je prvi takav android primerak koji je poslat na probu kod Marka, mladića koji tek što je izašao iz duge veze i koji u ovoj "sexy mašini" pronalazi utehu.

Stela ima samo jedan problem - nije programirana da laže.

Koliko je Marko spreman da se nosi sa istinom i kuda će ga ona odvesti saznaćete u komediji "LUTKA" Mira Gavrana na sceni Leskovačkog kulturnog centra 20.marta sa početkom u 19h.





62 views0 comments
bottom of page