top of page

Na istoku zemlje, gde Dunav ljubi nebo


Ivan Mihailović, Nevena Vukes i Dragana Dabović na putu za Kladovo iz Beograda

Ekipa predstave "Teško je reći zbogom" putujućeg Teatra Vihor ponela je sa sobom divne uspomene iz malenog grada na istoku Srbije, iz Kladova.

Oduševljeni okolišom i lepotom Dunava u ovom kraju naše zemlje, glumci su osetili istinitu radost putujućeg teatra koji ne samo da ima za zadatak da donese umetnost u neki grad, već i da sama upozna/otkrije najdivnije predele zemlje.


Glumci Ivan Mihailović, Nevena Vukes i Dragana Dabović zajedno sa direktorkom KC Kladovo Žaklinom Nikolić

Interesovanje gradjana Kladova je bilo iznenadjujuće lepo, što je nama još jedan od pokazatelja da unutrašnjost naše zemlje vapi za kvalitetnim kulturnim sadržajem. Tim povodom radujemo se ponovnom dolasku u Kladovo sa nekom novom našom predstavom! 



Predstava "Teško je reći zbogom" Mira Gavrana je naš prvi komad koji je krenuo na put i do sada je obišao 40 gradova. Putovanje naše se nastavlja i dalje, a uspomene iz Kladova ostavljamo zaključane u srcima!

Uskoro ćemo podeliti sa vama i meleni dokumentarni video prilog sa putovanja iz Beograda do Kladova!

To je novina našeg putujućeg teatra, novi član ekipe Mikloš Barna Lipkovski, snimatelj i fotograf koji će pratiti sva dogadjanja na našim putovanjima koja ćemo deliti sa vama na našem YouTube kanalu i ostalim društvenim mrežama!


Ivan Mihailović i Dragana Dabović u sceni predstave "Teško je reći zbogom" Mira Gavrana

391 views0 comments
bottom of page