top of page

Projurio Vihor kroz Zvezdaru Teatar!

Da li je "sexy robot" idealna zamena za žene, je pitanje koje se otvorilo sinoć, 6.decembra 2018.godine, na sceni Zvezdare Teatra gde je bila održana premijera nove predstave "LUTKA" Mira Gavrana u produkciji Putujućeg Teatar Vihor. Ujedno je i tim povodom Teatar Vihor proslavio i svoju 3. godinu putovanja! A "LUTKA" Mira Gavrana je upravo nova predstava koja se sprema na svoje putovanje!

Pisac Miro Gavran i glumci Nevena Vukes i Bojan Dimitrijević

Komad "LUTKA" Mira Gavrana je jedan od najizvodjenijih komada ovog priznatog pisca čija su dela preveda na preko 40 jezika. "LUTKA" u produkciji Teatar Vihor je 17 premijera ovog melodramskog teksta, čije protagoniste tumače glumac Bojan Dimitrijević i glumica Nevena Vukes. Ovo dvoje mladih glumaca takodje potpisuju i kompletan autorski rad na ovom projektu.

Da je publika uživala u veštini igre Bojana i Nevene potvrdjuje dug aplauz publike koji se prelamao pozorišnom salom Zvezdare Teatra.


Bojan Dimitrijević i Nevena Vukes na poklonu nakon izvodjenja predstave "LUTKA" Mira Gavrana
Da li je "sexy robot" idealna zamena za žene?

Tema koju predstava "LUTKA" obradjuje se svima učinila jako savremenom i itekako prepoznatljivom za današnje doba. Kako je tehnologija i digitalizacija uzela maha u svemu, tako je i nauka uspela napraviti "savršenu android ženu" za muškarce. Lik "ženskog androida" tumači mlada glumica Nevena Vukes i svojom veštinom i harizmom osvojila je publiku. Koliko je zapravo ova LUTKA savršena i adekvatna zamena za žene, saznajemo kroz duhovitu igru glumca Bojana Dimitrijevića. 


Sudar najsavremenije tehnologije i živog bića kroz kolokvijalne brze dijaloge otvora uzbudljivu komediju u kojoj publika može istinski uživati!



Veliki broj kolega je uveličao ovaj dogadjaj, medju njima pisac Duško Kovačević, reditelj Darko Bajić, glumci Slavko Štimac, Mladen Sovilj, Jelena Stupljanin, Nenad Heraković, Dejan Lutkić, Mladena Gavran, Uroš Jovčić i mnogi drugi.

169 views0 comments
bottom of page